Sponsoreret indhold

Købe planter på din børnehave – En oversigt

Når du går ud for at handle i dit planteskole, dukker det samme spørgsmål op hver gang: ‘Hvordan vælger jeg de rigtige planter til min have?’ Den bedste måde er at finde et børnehave, der har kyndigt, hjælpsomt personale, hvad enten det er personligt i dit lokale børnehave, eller via e-mail eller telefon i dit online børnehave- eller postordrebørnehave.

Personalet på planteskolen skal have tid til at besvare alle dine spørgsmål og bør kende den situation, en bestemt plante vil vokse godt i. Prøv altid at give planteskolepersonalet en god idé om, hvor du vil placere planten, typen jord, planten skal vokse i, og dit klima. Dit klima er primært vigtigt, når du handler i dit online planteskole, da online planteskoler normalt lægger planter rundt i Australien og måske ikke findes i dit lokale område.

Hvis du har naboer, familie eller venner med planter, som du kan lide udseendet på, så spørg dem, hvilken planteskole de får deres planter fra.

Mange online planteskoler er specialiserede i bestemte planter, såsom tropiske planter,  hækplanter som Taxus Baccata ,sommerhaveplanter, palmer og cykader, sukkulenter osv. På denne måde får du det allerbedste råd fra en planteskole, der sandsynligvis er meget lidenskabelig for, hvad den gør, og de planter, den vokser .

Kig rundt i dit kvarter efter planter, der ser ud til at vokse godt. Dette er altid en god indikation af, hvilke planter der vokser godt i dit område, og du kan derefter tale med personalet på din lokale planteskole eller online planteskole for at se, om de har denne bestemte plante. Mange planteskoler kan endda hjælpe dig med at identificere planter, hvis du ikke kender navnet på den plante, du gerne vil dyrke.

Mange planteskoler tilbyder deres planter i bestemte kategorier, hvilket gør det lettere for dig at vælge en bestemt plante til det specifikke sted i din have. Du kan finde et ‘bunddækningsområde’, hvor du kan vælge en grunddækkende plante fra en række planter, der tilbydes, eller et ‘tørkehårdt’ område, hvor du kan finde planter, der ikke har brug for meget vand.

Når du har fundet et planteskole, hvad enten det er din lokale planteskole, en postordreplanteskole eller online planteskole, og du er tilfreds med deres service og planter, skal du sørge for at sprede budskabet om din oplevelse!

Skriv et svar