Tips til, hvordan man køber gårdhavemøbler

At købe havemøbler svarer til at købe indendørs møbler. Først skal du bestemme den ledige plads. Dette vil diktere den størrelse, du har brug for at købe. Sørg for at måle din gårdhaveplads. Det hjælper også, hvis du har en designplan, så du ved, hvor du skal placere møblerne for at matche dit miljø.

Beslut om formålet med møblerne som at spise eller hænge ud. Du har brug for forskellige møbler til læsning og et andet sæt til spisning eller picnic.

Overvej vejret. Møbler har forskellige reaktioner på elementerne som regn, vind og sne. Det er vigtigt at vælge møbler afhængigt af vejret. Træmøbler kan knække og splintre i varmt vejr, mens møbler lavet med kurvfugt ikke er fugtbestandige. Desuden er møbler, der udsættes for elementerne, forskellige fra dem under en veranda.

Vælg de møbler, du ønsker. Der er mange slags møbler til terrasser som chaiselonger, hængekøjer, paraplyer, bænke, gynger, stole og borde for at nævne nogle få. Du kan også vælge materialer baseret på den stil, du ønsker at formidle. Smedejern bruges ofte i terrasser i victoriansk stil, træ til rustik appel, plast er praktisk og kurv er romantisk. Husk at vælge omhyggeligt materialerne til dine møbler. Træmøbler som eg og cedertræ er traditionelle og holdbare, mens teak er modstandsdygtig over for alle slags vejrforhold og kræver mindre vedligeholdelse. Andre vælger stål eller plast af praktiske årsager.

Skriv et svar