Guide til badeværelsesbelysning

Korrekt indvendigt badeværelsesbelysning giver behageligt, passende, ikke-skygget lys. Der er flere stilarter med badeværelsesbelysning, og korrekt placering af din belysning er vigtig for de bedste resultater.

Stilarter til badeværelsesbelysning

Bath and Vanity (også kaldet en badebar) har to eller flere pærer og er installeret over spejlet og vasken. Antallet af pærer, du har brug for, afhænger af spejlets længde.

Tilføjelse af lampetter til siderne af et spejl kan hjælpe med at udjævne lyset på dit ansigt og eliminere skygger under aktiviteter som makeuppåføring og barbering. Derudover tilføjer lampetter et dekorativt strejf for at hjælpe med at fuldføre dit overordnede badeværelse design.

Loftbelysning bruges ud over belysningen omkring spejlet. Loftbelysning hjælper med at belyse resten af ​​badeværelset og kan bruges i midten af ​​rummet eller i alkove for at forbedre den overordnede kompatibilitet og sikkerhed.

Placering af belysning

Formålet med spejlbelysning er at omgive dit ansigt med lys. Et bad og forfængelighedarmatur er beregnet til at kaste lys nedad, mens lamperne er beregnet til at lyse fra siderne. Badekarret og forfængelighedslampen skal have omtrent samme bredde som dit spejl.

De fleste badeværelser kræver også mindst en loftsarmatur for korrekt at kunne belyse det resterende område af badeværelset. Hvis dit badeværelse har ekstra alkove, kan du overveje at tilføje små armaturer i disse områder til jævn belysning.

 

 

Skriv et svar